Ezzel keresek pénzt

Őrültségek őrültektől őrülteknek

Minden, ami őrültség, őrületesen jó, netán őrülten vicces, vagy őrülten szar. Ez van

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.01.28. 11:02 Egyip Tomi

Anyád iPad idejöjjön!

Azt gondolom már mindenki tudja, hogy - minő meglepetés - megjelent az iPad, melyet a lassan megváltói magasságokba emelkedő Steve Jobs mutatott be. Ez a túlméretezett iPhone hamarosan minden gizdagyerek asztalán ott lesz, ebben biztos vagyok, és ráadásként megint iszonyatot kaszál vele ez a szegény cég, azzal együtt, hogy a névválasztást biza gyurcsányi elkúrásként fogja emlegetni az angolszász történelem. A pad angolban többjelentésű szó, egyik leggyakoribb használata az intimbetétre történik. 

Vajon a robbangató iPhone-ok után az Apple legújabb üdvöskéje a méretnövekedéssel arányban nagyobb detonációra is képes e? Ha igen, akkor az alkaloidának már nem is kell bombát eszkábálnia, egyszerűen felvisznek egy iPadot a repülőre, és megpróbálják futtatni rajta a Crisis-t, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle ugye :D

Szólj hozzá!

Címkék: képek vicces steve jobs ipad


A bejegyzés trackback címe:

https://orultseg.blog.hu/api/trackback/id/tr801708594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása